I'll be back

Vad var det som hände? Inte för att jag säger att det blev fel men helt klart väldigt spännande.

Han började med lyfta skrot och visa sina muskler... blev till och med Mr. Olympia ett gäng gånger.

Sen fick någon för sig att slänga in honom på vita duken. Hans roller var fåordiga, vilket kanske var tur eftersom det hade blivit mer komedi än aktion av filmerna om han pratat mer.

Om man inte pratar något i filmerna, då måste man ha skådespelartalanger, mångsidigt kroppsspråk och många olika ansiktsuttryck. Eller? Verkar som att det räckte att vara en biffig och stel på 80-talet för att anses vara bra skådis. Sen kom 90-talet... behöver nog inte säga mer än Dagissnuten och Klappjakten. Roligare kan det inte bli.

Till slut tog den karriären mer eller mindre slut. Bröstmusklerna blev hängbröst och hans one-liners i filmerna blev uttjatadet. I'll be back. Då blev han guvernör. Varför fick folket i californien för sig att han passade som guvernör? Finns det inte fler med samma åsikter. Fast jag måste säga att han är väldigt respektingivande på något sätt. Han kanske körde skrämseltaktiken... Voot mee få gavena o a kill joo. al be bakk.

Fler som borde följa Arnold in i politikens fotspår:
David Hasselhof
Hugh Hefner
Ozzy Osbourne
och givetvis alla vår älskade Anna Anka.

Å-åå va de e skönta att va naken.

"Låtsas att alla i publiken är nakna". Det har jag hört någon gång när det varit dags för presentation. Det ska tydligen bli mindre pinsamt och jobbigt att presentera.

Jag har själv inte använt mig av denna teknik eftersom jag brukar vara upptagen med att försöka memorera vad jag ska säga. Men hur fungerar det för er som testat? Inga bieffekter?

Chansen är ju att det sitter någon person i publiken man anser vara snygg och sexig. Om så är fallet då kanske det har motsatt effekt, man blir helt enkelt mållös och inte får ut ett enda ord när man ska. Lite som i ICA-reklamen med melonerna. Extra jobbigt kan det bli om man som kille i snortajta byxor fastnar för en het "naken" brud. Kan bli sjukt pinsamt.

Jag kom att tänka på dessa saker eftersom jag idag var på kroki. Det stod en tjej spritt språngande naken, vilket hör till kroki. Väldigt kul att se hur dålig man är på att rita av personer. Men tänk dig samma scenario som nämnts tidigare: Kille står längst fram på scen och får syn på en sjukt het tjej. Fast nu står han naken som krokimodell... Risken är ju överhängande att "den" styvnar. Det kallar jag en jobbig situation. Jag slår vad om att denna kille just precis då önskar att han var en tjej.



Så jävla coolt..

 


Klimatsmart att lata sig

Jag såg en föreläsning på TV idag som var intressant angående konsumtionen och våran ständigt ökande resursförbrukning. Keynes som är en av de största ekonomerna genom tiderna levde mellan 1883 och 1946 sa att i framtiden kommer vi inte behöva arbeta lika mycket.. Med den stigande effektiviteten borde vi inte behöva jobba mer än 3 timmar per dag. Så blev det ju inte.. politiker blir nervösa när de inte hittar arbete åt alla, vad ska de då göra med sina liv? hur ska det gå med tillväxten?

Men hur fungerade det förr? Vi jobbade lika mycket men producerade mindre, konsumerade mindre och därmed förbrukade mycket mindre.. Om vi skulle gå tillbaka till det och sluta arbeta så mycket så skulle väl det vara ganska klimatsmart. Problemet är att det inte räcker med att en slutar arbeta mycket utan alla måste sluta arbeta mycket.. Det skulle dessutom innebära mindre jobb till fler personer och antagligen skulle det bli ett mer flexibelt samhälle och kunna spendera mer tid att ta hand om våra barn och våra äldre..

Och arbete är inte det enda som löser depressioner.. Om alla slutade arbeta så kanske vi även skulle slippa oron och ångesten över att bara sitta hemma.. Kompisar hade ju också varit lediga..

Over and out!


Sverige leder!

Äntligen, det vi alla har väntat på. Vi har passerat Danmark och tar nu förstaplatsen. Danmark har ju legat 1:a ett tag och det har varit olidligt spännande medans vi har slagits mot andra länder för att lyckas kriga oss till 2:a platsen. Nu har vi till och med petat ner Danskarna...

... Någon som tror på samma resultat i kvalgruppen?

http://e24.no/makro-og-politikk/article3275688.ece


RSS 2.0