Klåda

Tänk dig att det kliar någonstanns nå fruktansvärt och du inte kan klia dig. Hur skulle det gå? Går klåda över eller vänjer man sig? Beror säkert på av vilken anledning det kliar.

Kan det gå så långt att man dör av klåda? Ibland kan man plötsligt få någon sorts panikklåda och man bara måste klia, då kan det kanske tänkas, om man har ett svagt hjärta, att man får en hjärtattack och trillar av pinnen.

Det sägs ofta att ett myggbett kan klia till vansinne. Hur tokig kan man bli?
Kan man bli tokig som i:
1) Springa runt och skrika tokiga saker?
2) Hoppa runt med galna ögon och veva mot allt och alla?
3) Skära bort klåd-stället eller t.o.m. hoppa från en bro?

Givetvis är detta bara funderingar, men om någon "vänlig" själ skulle vilja hjälpa till med ett vetenskapligt test så följ instruktionerna nedan och rapportera era observationer.

  • Fixa fram klipulver, vilket kan utvinnas ur nypon.
  • Hitta en testperson/offer att utföra testet på. Fördelaktilgen kan en ovig person användas.
  • Gnugga klipulver på testpersonen. Om personen är ovig är tipset att gnida klipulvret där denne inte når.
  • Observera.
  • Försök hålla masken för att slippa eventuell hämndaktion.
Ta hand om er.

Dröm nummer två

Drömmar är fascinerande. Vad är det som orsakar de och vilken koppling har de till verkligheten? Drömmer man om mat, är man då hungrig? Drömmer man om något kul: har man då kul? Eller vill man kanske ha kul? Sen finns det ju också erotiska drömmar som främst för unga män kan ställa till med pinsamheter när de  vaknar med en... ja fläck av sperma på lakanet helt enkelt. För er unga män som oroar er över dett så är det helt normalt och inget att skämmas över.

Vissa tar sitt drömmande ännu längre. De får för sig att prata, inte bara i drömmen utan på riktigt. Och som åhörare kan detta vara väldigt underhållande, lärorikt, skrämmande eller avslöjande.

Och till sist så tar vissa och helt enket knatar iväg helt omedveten om att denne gör det på riktigt och inte bara i drömmen.

Nu till drömmen.
Jag "vaknar", skulle gissa kring 03, och är helt säker på att jag somnat ifrån någon sorts nazistfest som ägt rum i just min lägenhet. Och nazisterna gick precis ut genom ytterdörren och stängde efter sig.

FAN!! nu har dom säkert snott alla mina mynt ur myntskålen, tänker jag. Rusar upp för att säkerhetsställa mina tillgångar.

Jag har inga tankar på att de kan ha snott min dator, kamera, tv, eller något annat som skulle vara mer värdefullt än mynten. Saker börjar klarna och jag vaknar mer och mer ur sömngången. Jag frågar mig själv varför jag skulle haft en nazistfest, skrattar lite för mig själv, slår en sjua och återgår till sängen och sömnen.

Good night, walk tight.
Don't mention the war.


RSS 2.0